Betonelementer til dit byggeprojekt – find dem online

Står du som bygherre i erhvervslivet og skal bruge beton elementer i forbindelse med et byggeprojekt? Så kan du finde disse i høj kvalitet hos den danske producent PRÆFA.

Formstøbte beton elementer på bestilling fra PRÆFA

Hvis du leder efter en leverandør af præfabrikerede beton elementer eller beton elementer i standard størrelser, kan du med fordel kontakte PRÆFA. Hos PRÆFA finder du, ud over en stor op opdateret lager beholdning af beton elementer i standard størrelser og proportioner, også et fleksibelt produktions apparat, som muliggør fremstilling af beton elementer tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov.

Hos PRÆFA kan du således få fremstillet beton elementer, som er fremstillet efter mål – og samtidig bestille fra det store lager af standard beton elementer, som er klar til hurtig levering over hele Danmark.

PRÆFA – erfaring, høj kvalitet, og lydhørhed

PRÆFA har mange års erfaring inden for fremstilling og levering af såvel special fremstillede som præfabrikerede beton elementer til det danske marked. beton elementer fra PRÆFA anvendes i særdeleshed til byggeri, hvor sikkerhed, holdbarhed og høj kvalitet har top prioritet.

Hos PRÆFA lægges der således stor vægt på, at samtlige standarder overholdes i forbindelse med fremstillingen af beton elementer, hvorfor selve produktions apparatet jævnligt gennemgår grundig kvalitets kontrol og sikkerheds eftersyn for at sikre, at det færdige produkt lever op til såvel PRÆFAs egne som til kundens forventninger. Kontrollen af selve beton elementerne finder sted i PRÆFAs eget laboratorium, hvor de kvalitetsmæssige standarder ligger i den absolutte top. Samtlige beton elementer produceret hos PRÆFA er certificeret ud fra de standarder, som gælder hos DANCERT.

PRÆFAs produkter og arbejdsområder

Blandt de typer af beton elementer, du finder i PRÆFAs sortiment, er facadeelementer, skillevægselementer, sandwichelementer og bagvægselementer. PRÆFA er leverandør til byggeprojekter inden for såvel boligbyggeri som landbrug, erhverv og industri. Læs mere på praefa.dk