Brug en minigraver

22 January 2021
admin

Værktøj mig her, og værktøj mig der

Når du renoverer, er der en del ting, du skal have styr på. Først og fremmest er det en rigtig god idé at lægge et budget over, hvad der skal renoveres for. På den måde ved du, hvor meget det kommer til at kræve af din pengepung, før du går igang.

Det skal nemlig ikke være surt at renovere, men derimod hyggeligt. Så hvis du lægger et budget, har du en nogenlunde feeling om hvor mange penge, du kan bruge udover, uden at få dårlig samvittighed.

Når det er sagt, er det en god idé at lave en liste over materialer. Hvad skal du bruge, hvad er nødvendigt, hvad kan undværes, og hvilke alternativer er der? Lav en liste over, hvad mulighederne er, og hvem der skaffer hvad.

Dernæst er det aller vigtigste at have det rette værktøj. Der er intet værre end at stå i lejligheden eller huset, have alle materialer klar, have alle folk klar, og så er der lige præcis ikke den sav, man lige går og leder efter. 

Alternative løsninger i haven

Hvis du renoverer i haven eller på et andet udendørsareal, er der et bestemt værktøj, du bør kende, nemlig minigraveren, som du kan læse mere om her: https://www.iem.dk/nye-entreprenoermaskiner/minigravere

Det kan man vidst godt kalde et alternativt værktøj, da det egentlig udretter ting, som står gravkøer måske har skulle udøre. Men minigraveren er altså kommet for at blive – ingen tvivl om den. Den er let anvendelig og kan fjerne alt fra stubbe i haven, til fliser i carporten. 

Den er god og have og fylder ikke særlig meget, og så kan du faktisk let selv bruge dem. Vægten er heller ikke i nærheden af, hvad en gravko normalt vejer. Alt i alt et fremragende værktøj at gøre opmærksom på, hvis du renoverer udendørs.