Disse ting er værd at vide omkring tandproteser

28 February 2022
Silje Hansen

advertorial

Står du til at skulle have lavet en tandprotese? Så er der et par forskellige ting, der kan være gode at vide på forhånd. De ting kommer vi omkring her. Det kan måske også være med til at give dig mere ro omkring at få lavet den eller de tandproteser, du har brug for. 

Ting du skal vide omkring tandproteser

Du kan få en gratis forundersøgelse

Når du skal have en tandprotese, så er der visse firmaer, der tilbyder en gratis forundersøgelse. Og det er selvfølgelig værd at tage med, da du kan få præsenteret dine muligheder. 

Der findes forskellige tandproteser

En anden ting du skal vide er, at der findes forskellige tandproteser. Du kan få alt fra helproteser, delproteser, tryklåsproteser og immediatproteser. Det vil også sige, at du kan få præcis det, du står og har brug for. For det er klart, at der kan være stor forskel på, hvilke proteser der er behov for at få – og det har disse specialiserede firmaer selvfølgelig styr på: https://protesetand.dk/services/ 

tandproteser 

Du kan få tilfredshedsgaranti på din protese 

Der er firmaer, der tilbyder dig tilfredshedsgaranti i den periode, hvor din protese laves. Det betyder, at du kan få den tilrettet, indtil du er helt tilfreds. For det er selvfølgelig alfa og omega for, at den også bliver en, du kommer til at tage i brug. 

Du kan bestille hjemmebesøg 

Når du engang har fået din protese, så kan der være behov for, at den skal tilses. Det kan være, der opstår udfordringer med den eller måske skal den have et almindeligt eftersyn. I begge tilfælde er det muligt med et hjemmebesøg. Det betyder også, at det bliver utrolig nemt for dig, når du skal have hjælp til protesen. For det eneste du skal gøre er at bestille en tid og så være hjemme på det tidspunkt, der er aftalt.