Få den bedste behandling af ansigt, hænder og fødder hos lokal skønhedssalon

03 December 2020
Astrid Pedersen

Som kvinde er du sikkert optaget af at tage dig så godt ud som overhovedet muligt. De fleste kvinder ønsker at fremstå attraktive uanset alder og type. Derfor er du med stor sandsynlighed glad for skønhedsplejende behandlinger, for eksempel hos frisøren eller på en skønhedsklinik eller skønhedssalon. Og med regelmæssige behandlinger af ansigt, hænder og fødder vil du til hver en tid kunne fremstå velholdt og velplejet.

Hvor finder jeg en rigtig skønhedssalon i Skanderborg?

Den gode nyhed for dig som er bosat i den vestlige del af Danmark er at du ikke behøver at skulle helt ind til hovedstaden for at få en manicure, en pedicure, en ansigtsbehandling eller en voks behandling. Bor du i eller uden for Skanderborg kan du nemlig vælge den lækre og hyggelige skønhedssalon Lotus Touch.

Hos Lotus Touch kan du få tilbudt alle de kendte behandlinger som kan give dig bedre velvære og et smukkere udseende. Lotus Touch tilbyder såvel ansigtsbehandling i høj kvalitet som diverse negle behandlinger, for eksempel påsætning af gele negle med eller uden GelPolish. Du kan få en behagelig fodbehandling med eller uden lakering af tånegle hos en dygtig autoriseret fodplejer.

Du kan få rettet brynene til, og få farvet bryn og vipper hos en uddannet kosmetolog eller kosmetiker – eller du kan vælge en fuld ansigtsbehandling med massage, dybderens, lymfe drænage og plejende masker som efterlader din hud smidig, blød og fugtmættet. Og så kan du selvfølgelig vælge hårfjerning ved hjælp af enten voks eller sugaring – en særligt skånsom metode som fjerner uønsket hårvækst fra armhule, ben, bikinilinje eller ansigt på lige så effektiv vis.

Du er i trygge og sikre hænder hos Marina og Asra, som driver Lotus Touch i Herning. De to er nemlig henholdsvis statsautoriseret kosmetiker og lægeeksamineret kosmetolog hvilket er din garanti for en forsvarlig og veludført behandling. Kontakt Lotus Touch for booking af tid via hjemmesiden lotustouch.dk