Få professionel hjælp til parterapi i Hellerup

02 March 2021
Silje Hansen

Det er heldigvis normalt, at der kan opstå uenigheder, konflikter eller kriser i et forhold. Det er oftest med til at udvikle forholdet og gøre det stærkere end det er. Der er derfor chance for at I kan komme bedre ud af situationen, hvis I blandt andet arbejder på at genopbygge tilliden til hinanden, hvis den ene er jaloux over den anden, eller hvis der er delebørn mellem jer. 

Det kan generelt være svært at snakke om følsomme emner i et parforhold med risiko for, at det kan gøre en ked af det eller skabe dårlig stemning resten af dagen. Det er her en parterapeut kommer ind i billedet. Der er flere fordele ved at vælge parterapi som par. Det giver jer et rum til at åbne op og prioritere hinanden. Ved at tage et aktivt valg om at starter i parterapi viser I også hinanden, at I virkelig gerne vil forholdet sammen.

Hvordan vælger du den bedste terapeut til parterapi?

Der er i dag flere professionelle fagfolk som tilbyder parterapi. Det kan derfor være en jungle at navigere rundt i. Vi anbefaler derfor, at I vælger en terapeut der enten er tæt placeret på jeres bopæl eller arbejdsplads. Det gør søgningen mere overskuelig og logistikken lettere for jer begge, når I skal til parterapi.

Her kan I med fordel kontakte flere terapeuter for en uforpligtende snak, for at mærke hvor I har den bedste kemi og mavefornemmelse. Der er forskellige tilgange fra den ene fagmand til den anden, hvor det skal føles mest rigtigt for jer. Det vil oftest give de bedste resultater.

Find den den bedste til parterapi i Hellerup

Hvis du er på jagt efter professionel hjælp til parterapi i Hellerup, kan vi give dig de varmeste anbefalinger for at vælge https://camillaw.dk/parterapi-nar-kaerligheden-forsvinder/. Camilla har flere års erfaring med parterapi og har en meget høj kundetilfredshed.