Find et autoriseret boring firma

23 September 2021
Steffen Hansen

Har du en gammel brønd eller boring fra et tidligere projekt, som bare står og falmer hen? Måske har du et projekt, hvor det indebærer du skal have boret noget? For at undgå problemer eller bøder fra Kommunen eller Miljøstyrelsen, så kan du hyre et professionelt firma ind til at klare projektet for dig. I dette indlæg vil vi give dig give dig gode råd til, hvad du skal gøre for at finde et godt firma til at udføre boringer eller sløjfning af det. 

Hvem skal man kontakte

Står du overfor et større renovationsprojekt, hvor det indebærer du skal have boret noget, så skal du kontakte et professionelt firma. Hvis du selv er ved at bygge et hus op fra grunden, men skal have lagt rør eller kabler ind, så skal du måske have hjælp til det som hedder diamantboring. Her kan du finde firmaer, som specialiserer sig i denne type af boring. Det kræver eksperter, da det er en kompleks operation at skulle bore i større materialer, såsom beton, asfalt eller granit. 

Sløjfning af boring

Har du områder på din grund, hvor du har fået boret noget eller gamle brønde, som ikke er i brug, så skal de sløjfes. Når man snakker om sløjfning af boringer eller brønde, så handler det om at man får tildækket det pågældende hul i jorden på en sikker måde. Ved dybere boringer eller brønde er man tæt på grundvandet. Står det urørt i længere tid, kan det have konsekvenser for grundvandet, såsom forurening. Hvis du skal være sikker på, at der ikke opstår sundhedsskadelige følger af sløjfning af boring, så skal du henvende dig til professionelle. Hos http://www.a-hoejfeldt.dk/ kan du få sløjfet din brønd eller boring af autoriserede fagfolk. 

Hvis du ikke selv gør noget ved en gammel brønd eller en boring, så kan kommunen godt kræve af dig som ejer af grunden at få det sløjfet. 

Indhent flere tilbud

Det er altid smart at få indhentet flere end et tilbud på en arbejdsopgave. Det er ideelt for dig, så du kan sammenligne prisen mellem de forskellige firmaer. Prisen kan godt afhænge af, hvor stort et stykke arbejde der skal udføres.