Hvem benytter sig af betonelementer?

Der findes forskellige firmaer, der fremstiller betonelementer, og i denne kategori kan det klart være på sin plads at fremhæve praefa.dk, der er dygtige til at fremstille disse i store, små, få, mange og videre.

Men hvem er det så, der kunne tænkes at bestille betonelementer hos praefa.dk?

Det er jo ikke ligefrem et element, man hører omtalt så meget i det daglige liv, og det er jo bestemt ikke noget, man lige går ned i den lokale supermarked og køber heller, for det er en bestemt kundegruppe og nogle særlige kundesegmenter, der køber disse.

Selv i et byggemarked for private og firmaer ville man heller ikke finde disse betonelementer på hylderne i noget synderligt omfang – hvis noget overhovedet.

Dette hører sig blandt andet til, at ligesom mange håndværkere ikke kan dy sig for at åbne en pakke med noget bestemt i for lige at se detaljerne nærmere og vide, om man kan bruge det til ens bestemte opgave, før man køber det, så skal betonelementerne også gerne være fremstillet efter nogle foreskrivelser, der er meget nøjagtige.

Og hvorfor så det?

Fordi dem, der oftes skal bruge dem, skal være sikre på, at disse betonelementer passer helt korrekt sammen med de andre elementer, de skal forbindes med, om det så er andet af beton eller noget helt andet.

Og så er vi jo ved at være nået til, at det netop er konstruktører, der har brug for betonelementer, om det så er konstruktører af bygninger, broer eller noget helt andet.

Der findes bestemt andre, også private kunder, og det kan du bare spørge praefa.dk om, men det er oftest i denne B2B-forbindelse, at man ser betonelementer konstrueret til, så det derfor ikke er noget, man lige går ned og køber hjem i ens lokale byggemarked.

Man kan have brug for et enkelt element en enkelt gang, man vil have lavet mange i samme størrelse eller forskellige – og måske ender man endda med at indgå en aftale om løbende levering af betonelementer.