Hvilken stil skal du have ude på badeværelset?

27 October 2021
Steffen Hansen

advertorial

Er du i tvivl om, hvilken stil du gerne vil have ude på dit badeværelse? Der er mange måder, du kan indrette dit badeværelse på. Din personlige smag vil ofte skinne igennem, når det kommer til stilen ude på badeværelset. Selvom det er et rum, man kun besøger i kortere tid, så er det vigtigt det er et behageligt rum. Der er mange stiltyper, som man kan vælge ud til badeværelset. Du kan enten følge trenden, som den er lige nu, eller så kan du prøve dig frem med din egen personlige smag, som du kan lide. Vi har skrevet i dette indlæg, om forskellige stiltyper som du kan overveje at få ude på badeværelset.

 

 

1. Nordisk stil

Den nordiske stil er både populært herhjemme, men særligt også i udlandet. Derfor kan du overveje at lade stilen være inspireret af det nordiske. Det som er særligt unikt med det nordiske stil, det er de rene linjer. Det er elegante og simple møbler, skabe og badeværelsesudstyr, der slår i gennem her. Nordisk stil er ikke så “pyntet”, som nogle andre. Derfor passer det også med de flestes hjem, fordi det harmonerer godt med den simple stil. I den nordiske stil er der også fokus på naturen, hvilket kommer til udtryk i valget af skabe og skuffer. 

 

2. Fransk landstil

I det franske landstil indretter man badeværelser med et unikt vintage-look, som vil give dit badeværelse en luksuriøs atmosfære. Indret dit badeværelse med enkle og komfortable møbler, som du kender og som du kan lide. En fransk landlig indretning af badeværelset er perfekt, hvis du ønsker at skabe en afslappet og behagelig atmosfære for dine gæster. Med fransk landlig indretning får du et stilfuldt og kongeligt hjem, hvor alting har sin plads. De materialer, der anvendes i dette badeværelse, er ofte naturmaterialer som træ, sten eller marmor. Her vil man også finde badekar, der har multifunktioner – Badekarret kan nemlig både være et bad og et brusebad. Hvis du gerne vil have dit badekar skal være i samme stil som det franske, så kan du få renoveret dit badekar. Her kan du bl.a. få lagt en ny emalje, så farven bliver anderledes og det spiller mere sammen med resten af badeværelset.