Øg værdien af dit hus med en nymalet facade

Noget der virkelig kan få et hus til at se kedeligt og forsømt ud, er en have hvor der ikke er slået græs og fjernet ukrudt og så en facade der trænger til at blive renoveret og malet. Det vil påvirke hvordan man vurdere huset og hvis man har planer om at sælge, er det en god ide at få styr på haven og få renoveret og malet huset. Du kan læse mere her https://malerkanonen.dk/.

Inden du får renoveret og malet huset, er det en god ide at starte med at få sandblæst husets facade. 

Den vigtige sandblæsning

En sandblæsning fjerne al gammel maling fra husets facade sammen med hvad der måtte være af grimme grønne alger, puds, kalk og snavs og efterlader facaden pæn og ren og lige til at blive muret op igen. Det vil være nemmere for mureren at se hvad der skal laves ved facaden og det er også nemmere at mure facaden op og den efterfølgende maling vil også fremstå langt flottere, end hvis man blot havde malet på den gamle facade. Resultatet vil også holde meget længere. Det er vigtigt for at undgå at få fugt og svamp ikke at starte før murene er tørre.

Den rigtige håndværker

Med mindre at du allerede har god erfaring med en maler bør du sætte tid af til at finde den helt rigtige maler og murer til at renovere dit hus. Du skal kontakte mindst 3 forskellige for at sikre dig at du får et godt overblik over prisniveauet. Det er også en god ide at forhøre dig om den type maling der bliver brugt og sikre dig, at det er en ordentlig maling der bliver brugt. Husk også at undersøge om tidligere kunder har været glade og tilfredse med det arbejde de har udført. Tjek evt. Trustpilot.