Udstillingsmontre – hvem skal du købe dem ved?

12 February 2022
Cecilie Mortensen

advertorial

Har du en fysisk butik, hvor du gerne vil investere i udstillingsmontre, som dine produkter kan placeres i? Så er det gyldne spørgsmål naturligvis, hvem du skal købe dem af. I denne artikel forsøger vi at hjælpe dig med at finde det helt rette firma. Prøv bare at læse med her. 

Sådan vælger du et firma at købe udstillingsmontre af 

Hvilke modeller kan du få fingrene i? 

En første måde du kan vælge et firma ud fra er, hvilke modeller du kan få fingrene i. For der findes heldigvis mange forskellige udstillingsmontre. Du kan både få dem stående, liggende, som en salgsdisk, varianter som kan hænges på væggen og mange flere. 

Du kan både danne dig et overblik over varianter, der findes på firmaets hjemmeside eller ved at give dem et kald. Du kan naturligvis også være så heldig, at de har en fysisk butik, hvor deres udstillingsmontre er at finde. 

udstillingsmontre

Kan du finde udstillingsmontre i dine ønskede størrelser? 

En anden måde du kan vælge et firma på er, om du kan finde udstillingsmontre i dine ønskede størrelser. For naturligvis skal de passe i den fysiske butik, hvor de måske skal stå. Og så skal de naturligvis gerne kunne rumme lige præcis det, der skal udstilles i dem. 

Kan du få udstillingsmontre med justerbare hylder? 

Hvis du løbende kommer til at udskifte det, der skal stå i dine udstillingsmontre, så kan det være et plus med justerbare hylder. Så kan du nemlig hurtigt og nemt skabe den ekstra plads, du har brug for. Du kan derfor også høre mere ind til, om netop justerbare hylder i udstillingsmontre er en del af sortimentet hos det firma, du har henvendt dig til. 

Med disse gode råd og tips kan det forhåbentlig blive en smule nemmere at finde det firma, som du kan købe dine udstillingsmontre af: https://www.kibe.dk/